Subota 10.08.2013.
23:59
mozzartsport.com

Gasprom sponzor košarkašima Partizana!

Najava boljih dana: Predrag Danilović
 

Košarkaški klub Partizan, šampion Srbije u poslednjih 12 godina, uskoro će dobiti novo „prezime“ pa će se umesto Partizan MTS zvati, kako saznaje Mozzart Sport, Partizan NIS.
To, naravno, znači da će novi generalni sponzor crno-belih, umesto Telekoma (istekao trogodišnji ugovor) biti Naftna industrija Srbije, koja je u većinskom vlasništvu ruskog giganta Gasproma.


Ugovor s NIS-om trebalo bi da bude potpisan najkasnije do sredine naredne nedelje, a saradnja će, prema našim informacijama, trajati tri godine. Nezvanično saznajemo da bi crno-beli trebalo da dobijaju od NIS-a 900.000 evra po sezoni, ili dva miliona i 700 hiljada evra za tri godine!


Sve ovo je rezultat višednevne komunikacije, što preko medija, što na sastancima, ljudi iz Partizana s ljudima iz vrha vlasti, a čak se i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao s navijačima crno-belih i obećao pomoć države za najuspešniju sekciju kluba za koji navijaju.
Partizanu će ovaj sponzorski ugovor sigurno olakšati život, s obzirom na velike finansijske probleme, međutim, ostaje problem s neplaćenim porezom, koji će morati da bude rešen u najskorije vreme.

2024 © - Vesti online