Subota 10.08.2013.
18:39 >> 22:28h
BETA

Bundesliga: Pobede Dortmunda, Herte, Bajera i Verdera

Strelac u 1. kolu: Robert Levandovski
 

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su na gostujućem terenu Augzburg za 4:0, a trostruki strelac bio je Pjer Emerik Aubamejang. Konačan rezultat postavio je Robert Levandovski golom iz jedanaesterca.

Fudbaleri Herte pobedili su na svom terenu Ajntraht iz Frankfurta sa 6:1. Po dva gola za ekipu iz Berlina postigli su Adrijan Ramos i Sami Alagui, a po jedan su dodali Džon Bruks i Roni. Jedini gol za gostujući tim postigao je Aleksander Mejer iz jedanaesterca.

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena pobedili su na svom terenu Frajburg sa 3:1. Štefan Kisling doneo je vođstvo domaćima, izjednačio je Majk Hanke, ali su Son Heng Min i Sidni Sem doneli Leverkuzenu pobedu od dva gola. Hanover je na svom terenu pobedio Volfsburg sa 2:0, dok su Hofenhajm i Nirnberg podelili bodove, 2:2. Verder je na gostovanju pobedio Ajntraht iz Braunšvajga, a gol odluke postigao je Zlatko Jonuzović u 84. minutu.

Šampion Nemačke Bajern iz Minhena juče je pobedom započeo odbranu titule. Ekipa Pepa Gvardiole pobedila je na svom terenu Borusiju iz Menhengladbaha sa 3:1. Sutra igraju Majnc - Štutgart i Šalke - Hamburg.
 

2024 © - Vesti online