Subota 10.08.2013.
16:38
mozzartsport.com

Navijači "sklonili" Šćepovića!

Nema ga u protokolu za meč sa Novim Pazarom: Marko Šćepović
 

Ni starter, ni rezervista, već samo - posmatrač. Marko Šćepović nije u planovima stručnog štaba Partizana za meč protiv Novog Pazara (19 časova), pa će umesto da bude na terenu ili bar na klupi, napadač crno-belih prvenstvenu premijeru Super lige verovatno posmatrati iz istočne lože stadiona u Humskoj 1.


Mada nema zvaničnog objašenja, ovakva odluka trenera Vuka Rašovića može se tumačiti kao posledica skandala po završetku meča sa Ludogorecom, kad je jedan od vođa Grobara skinuo traku sa ruke zameniku kapitena crno-belih na tom susretu. Još kad se zna da mu navijači sa zapadne i istočne tribine zvižde i pre nego što kroči na teren onda je logično pretpostaviti da Rašović želi da izbegne reprizu mučnih scena od minulog utorka i u ambijentu bez prozivki na račun sopstvenog fudbalera zabeleži prvu pobedu u sezoni.


Postavlja se onda logično pitanje kad će se Marko Šćepović vratiti u tim i hoće li uopšte igrati više za Partizan. Ako Rašović ceni njegove kvalitete - a očigledno da ceni, jer je igrao na svakoj kvalifikacionoj utakmici za plasman u Ligu šampiona - kad će ponovo da da ga uvrsti u tim, pošto je zdrav i još uvek na platnom spisku crno-belih.
Makar dok se interesovanje Verone ne konkretizuje.

2024 © - Vesti online