Petak 09.08.2013.
14:31
Beta

Meštani sela na administrativnoj granici i danas bez struje

Foto: Ilustracija

Predsednici mesnih zajednice (MZ) u kojima se ova sela nalaze zatražili su prijem kod direktora Elektrodistribucije jer su, kako kažu, mnoga domaćinstva zbog nestašica struje ostala bez hrane i vode. Struja u selima na administrativnoj liniji nestaje svako veče oko ponoći, a vraća se posle 18 sati.

"Stanovništvo je veoma uznemireno, jer pored toga što im je hrana iz zamrzivača sada neupotrebljiva, mnogi nemaju ni vodu jer se snabdevaju pomoću električnih pumpi", rekao je agenciji Beta predsednik MZ Merdare Časlav Milošević.

On je kazao da se tim povodom juče obratio Elektrodistribuciji, gde mu je rečeno da se radi o kvaru na dalekovodu koji će biti otklonjen "uskoro". Međutim, sela su danas ponovo ostala bez struje.

"Ima dosta domaćinstava u kojima su električni uređaji stradali. U pojedinim selima meštani se brane od vukova pomoću reflektora. Pored svega u prekidu je signal za mobilne telefone", kazao je predsednik MZ Merdare. U Elektrodistribuciji u Kuršumliji danas nisu bili dostupni za komentar.

2024 © - Vesti online