Petak 09.08.2013.
12:12
BETA

Morati nastavlja pregovore o prodaji Intera

Ne zna da li ostaje u Interu: Masimo Morati
 

Mediji su naveli da je pitanje dana kada će indonežanski biznismen Erik Tohir postati većinski vlasnik Intera, ali je Morati rekao da pojedina pitanja prvo moraju da se reše.

"Da bismo završili posao moramo oko svega da se dogovorimo. Nastavićemo pregovore u drugoj polovini avgusta. Postoje neke stvari o kojima i dalje pregovaramo. Verujem da ćemo nastaviti da razgovaramo, ali advokati o tome znaju više od mene", rekao je Morati, preneli su italijanski mediji.

"Sada su sve stvari povezane, pa sve treba proceniti i ispitati. Tek posle toga moramo da postignemo konačan dogovor", dodao je on.

Mediji spekulišu da će Morati zadržati svoju funkciju u klubu, a da bi bivši trener Leonardo mogao da postane sportski direktor. Leonardo je prošlog meseca podneo ostavku na mesto sportskog direktora Pari Sen Žermena zbog suspenzije od 13 meseci, kojom je kažnjen jer je gurnuo sudiju posle prvenstvene utakmice sa
Valensijenom i trenutno je bez posla.

"Da li ću ostati predsednik? Videćemo da li je to neophodno našem klubu. A o Leonardu trenutno ne razgovaramo. Ne verujem da ga je neko drugi kontaktirao", rekao je Morati.
 

2024 © - Vesti online