Petak 09.08.2013.
11:35
BETA

Stojanović: Nisam Koperfild!

Nije menjao Milijaša zbog penala: Slaviša Stojanović
 

"Čestitam Černomorecu, bili su spretniji i spremniji u ove dve utakmice, imali smo i kao i u prvoj utakmici situacije kada nismo bili koncentrisani u završnici, a to se na ovom nivou ne prašta. Oni su znali da zadrže rezultat. Ovo je fudbal, broje se golovi, mi danas nismo dali gol, a u prvoj utakmici smo primili tri, tako da je logičan redosled, oni idu dalje", rekao je Stojanović novinarima.

Zvezda i Černomorec odigrali su danas 0:0 u Beogradu, dok je u Odesi bilo 3:1. Kapiten Nenad Milijaš je u samoj završnici prvog poluvremena promašio penal, a u drugom poluvremenu ga nije bilo na terenu. Stojanović je kazao da promašen penal nije razlog za izmenu.

Upitan da li je ovo maksimum Zvezde i šta može da se očekuje od ove ekipe u prvenstvu, Stojanović je rekao da ne može da odgovori na to pitanje.

"Nisam (iluzionista Dejvid) Koperfild, niti vidovnjak. Ima još mnogo posla, prvenstvo još nije počelo i dug je put do kraja. Jasno je da nam je neophodan napadač, kako bi realizacija u napadu bila bolja", rekao je Stojanović.

Trener ekipe Černomorec Roman Grigorčuk rekao je da je njegova ekipa uspela da pobedi jako dobru ekipu Crvene Zvezde.

"Jasno je da je ovo bila teška utakmica, uspeli smo da prođemo jako dobar tim, rezultat je mogao da bude i drugačiji, ali se sve dobro završilo. Odigrali smo tehnički dobro i vrlo jako i agresivno u odbrani, uspeli smo da lišimo Zvezdu njenih jakih strana i to je presudilo", rekao je Grigorčuk.

2024 © - Vesti online