Petak 09.08.2013.
00:01
BETA

Ninković: Ne bismo dali gol da smo igrali do sutra!

Lopta neće u gol: Miloš Ninković
 

"Kad lopta neće u gol, onda neće, možete da igrate dva dana. Ne bismo ga dali da smo igrali do sutra. Bilo bi nam mnogo lakše da smo dali gol u prvom poluvremenu. Krivo mi je što se ovako završilo", rekao je Ninković novinarima posle meča.

Zvezda i Černomorec odigrali su danas 0:0 u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa, što nije bilo dovoljno da se nadoknadi prednost ukrajinskog tima od 3:1 iz prvog meča.

"Trebalo je da nam se vrati još za Bordo od prošle sezone, a nismo zaslužili ovo kako radimo i treniramo. Sada sve karte bacamo na prvenstvo, ja sam prevashodno zbog toga i došao u klub", rekao je Ninković.

Najzvučnije pojačanje Zvezde u ovom prelaznom roku dugo je pričao o kapitenu Nenadu Milijašu i zvižducima koje je dobio posle promašenog penala.

"Navijači imaju pravo na svoje mišljenje, ali Milijaš ono nije zaslužio. On je mnogo dao Zvezdi, a i nije bio ne znam kako loš na ovoj utakmici. To što su mu zviždali je mnogo uticalo kako na njega, tako i nas. To mu je sigurno najteži trenutak u karijeri, a verovatno bi i meni bio na njegovom mestu. Ovakve stvari nikome ne donose ništa dobro, ni igračima ni navijačima", rekao je Ninković.

2024 © - Vesti online