Četvrtak 08.08.2013.
18:51
mozzartsport.com

Perez: Previše bi bilo da damo 100 miliona za Bejla!

Ne želi da potroši mnogo novca: Florentino Perez
 

Realizacija transfera Gereta Bejla u Real Madrid polako počinje da ide u pogrešnom smeru. S obzirom da su se pregovori odužili više nego što je bilo ko to očekivao, predsednik Reala Florentino Perez posadio je novo zrno sumnje tokom intervjua koji je dao za ESPN, rekavši da bi 100 miliona evra bilo previše novca za jednog fudbalera.
“Konstantno sam u kontaktu sa ljudima iz Totenhema. Još uvek ne znamo kako će se pregovori okončati. Sa predsednikom Totenhema izgradio sam prijateljski odnos još onog trenutka kada smo pregovarali sa njima oko prelaska Luke Modrića. Ne volim da govorim o igračima, niti o novcu, ali 100 miliona evra je previše, ne samo za jednog igrača, već za bilo šta“, rekao je Perez.


Čuveni španski biznismen i milijarder rekao je da nije tačna informacija da je Kristijano Ronaldo produžio ugovor sa Realom do juna 2018. godine, iako je ugledni list Marka ovu vest objavio bombastičnim naslovom “Ronaldo Kraljević do kraja života“.
“Ljudi u klubu su gotovo sigurni da će Kristijano Ronaldo završiti karijeru u Realu. Do kraja leta pokušaćemo da završimo i ovu priču. Nismo u nekoj žurbi, jer želja za nastavkom saradnje je obostrana. Sve će biti realizovano uskoro“, podvukao je Perez.

2024 © - Vesti online