Četvrtak 08.08.2013.
18:17
mozzartsport.com

Karager: Rodžerse, izbaci Suareza!

Jasan apel menadžeru: Džejmi Karager
 

Jedan od ljubimaca čuvenog Enflidovog kopa, Džejmi Karager, smatra da bi Liverpul trebalo da bude oštriji prema Luisu Suarezu. Urugvajac već danima kuka i traži da Crveni ispoštuju dogovor i puste ga u drugi klub koji se takmiči u Ligi šampiona, a u pitanju je Arsenal.

Karager je posetio trening menadžera Brendana Rodžersa i ono što je video ni malo mu se nije dopalo.
“Poznajem Luisa i igrali smo zajedno nekoliko poslednjih godina. On je ratnik, borac na terenu i na treningu koje nikada nije propustio. Pre jubileja Džerarda otišao sam na trening i tamo nisam video Suareza kakvog poznajem. Mislim da Rodžers ima puno pravo da ga izbaci iz grupe, jer nijedan igrač nije iznad tima i kluba. On ometa sve i mora da bude izvan grupe. Igrači su konstantno u transfer priči, ali ne možeš uvek da dobiješ ono što želiš”, rekao je Karager.

Taze penzinisani fudbaler zna zbog čega Liverpul ne želi da pusti Suareza u Arsenal.
“Liverpul mora da gleda svoje interese. Arsenal je veliki rival za mesto među prve četiri ekipe na tabeli i verujem da ne bi bio problem da je u pitanju neki drugi klub. Niko ne želi nezadovoljnog igrača u timu. To može da se reflektuje na druge. Liverpulu je teško, kao i Junajtedu koji ima sličan problem sa Runijem i Čelzijem. Niko ne želi da pojača direktne rivale. To je suštinski problem”, jasan je Karager.
 

2024 © - Vesti online