Četvrtak 08.08.2013.
14:24
BETA

Lalatović: Realan cilj je opstanak u ligi

 

"Mi smo tek pre pet dana saznali da ćemo se takmičiti u Super ligi, pa s obzirom na to realan i jedini cilj kluba je opstanak u ligi. Uprava kluba je apsolutno svesna situacije i ne stremimo na više ciljeve", rekao je Lalatović za agenciju Beta.

Voždovac je prethodne sezone u Prvoj ligi Srbije (druga liga) zauzeo treće mesto i nije izborio plasman u Super ligu, ali je Hajduk iz Kule krajem prošlog meseca objavio bankrot i istupio iz takmičenja, pa su "zmajevi" zauzeli njihovo mesto u Super ligi. Lalatović je kazao da klub nema više mogućnosti da dovodi nove igrače, jer su "zmajevi" već registrovali igrače za predstojeću sezonu.

"Nećemo dovoditi nove igrače u ovom prelaznom roku, što sa jedne strane jeste problem, jer smo mi ekipu pravili za drugu ligu. Mi smo već licencirali 18 igrača i nova četiri koja su nam došli iz Hajduka", kazao je Laladović.

Voždovac će u subotu gostovati na Karaburmi protiv OFK Beograda, a Lalatović je rekao da će njegova ekipa pokušati da iznenadi "romantičare".

"Očekuje nas teško gostovanje. Oni su sjajna ekipa, sa odličnim trenerom i sjajnim mladim igračima. Njihovu snagu pokazuju četvorica omadinaca sa Evropskog prvenstva. Na Karaburmu idemo da se nadigravao i pokušaćemo da iznenadimo OFK. Sve sem poraza za nas je dobar rezultat", rekao je Lalatović.

2024 © - Vesti online