Sreda 07.08.2013.
13:37 >> 14:58h
P. Živković - Vesti

Nađ: Ne znam da li Šćepović sa ponosom nosi traku!

Sramna izjava: Albert Nađ
 

Marko Šćepović će izgleda biti proglašen za dežurnog krivca u Partizanu! Šćepović je kriv za rasprodaju igrača, dovođenje novih fudbalera dva-tri dana pred važnu utakmicu, pogubnu taktiku za revanš utakmicu sa Ludogorecom u kojoj je igrao sa jednim napadačem... Za sve loše u klubu kriv je samo Marko Šćepović, iako je za 15 minuta provedenih na terenu uradio više u napadu nego svi igrači zajedno! Svidelo se to nekom ili ne, ali je to baš tako!


A, doživeo je da ga vređaju, zato što nije spreman da uklizava na sredini terena i tako ubira jeftine poene kod navijača. Sećate se Eduarda, Brazilca iz Sao Kaetana, koji je plaćem preko milion evra? E, taj isti je makar na jednoj utakmici Partizana znao da ukliza na centru igrališta, a navijači bi mu oduševljeno aplaudirali. A, golovi i učinak na terenu, nisu postojali! Šćepoviću, nauči da uklizavaš, to se u Srbiji vrednuje, Brazilci su nas izgleda dobro pročitali!


A, šta je dete Partizana doživeo od kluba? Noć posle utakmice očekivalo se da će neko reagovati, stati u zaštitu Šćepoviću, čiji je otac takođe sa velikim ponosom nosio crno-beli dres. Umesto normalne reakcije, osude navijača, usledio je novi šok u vidu izjave Alberta Nađa, koji ima ulogu sportskog direktora.
"Ne želim da komentarišem skidanje kapitenske trake Marku Šćepoviću. Ne bojim se, ali ne želim. Ja sam sa ponosom nosio traku, i neću da pričam o Šćepoviću i tome da li je on nosi sa ponosom. Za sve što ljudi žele da znaju, neka pitaju njega", rekao je Nađ.


Reče čovek i ostade živ! Isti onaj koji svojevremeno nije želeo da igra ukoliko mu klub ne uplati novac! Ali to je brzo zaboravio, moralne pridike deli momcima koji su znali da igraju i u momentima kad mesecima nisu videli jedan dinar! Partizan je dotakao dno, sa kadrovima koji ga vode, nema nikakve dileme da će uskoro biti u rangu Crvene zvezde. Ako je već i nisu "dostiglI"!

2024 © - Vesti online