Sreda 07.08.2013.
13:28
mozzartsport.com

Nađ: Ivanov može u Bazel!

Napušta Partizan: Ivan Ivanov
 

Prvi pokušaj je propao zbog toga što Aleksandar Dragović nije uspeo da obezbedi transfer u Inter, ali će se Ivanu Ivanovu po svemu sudeći ispuniti želja da karijeru nastavi u Bazelu.


Dragojević je spakovao kofere i otišao u Dinamo, pa je obnovljeno i interesovanje švajcarskog šampiona za bugarskog štopera iz Partizana. Uprava crno-belih morala je da popusti. Uostalom, u odnosu na prošli put poslednja linija crno-belih jača je za Milana Obradovića, pa je Ivan dobio odrešene ruke.
"Ovog trenutka Ivan Ivanov je dobio dozvolu kluba da otputuje u Bazel i u narednih par dana rešiće se njegov status", kratko je novinarima na stadionu Partizana rekao sportski direktor crno-belih Albert Nađ.


Podsetimo, ne tako davno spekulisalo se da bi Bazel trebalo da plati oko dva miliona evra za komandanta Partizanove odbrane u poslednje dve sezone. Nađ, ipak, nije želeo da potvrdi istinost te informacije.
"Visina obeštećenja je, kao i uvek, poslovna tajna", rekao je Nađ uz dodatak da će crno-beli sada baciti u potragu za još jednim centralnim defanzivcem.
"Za sada imamo neka rešenja ko bi mogao da zameni Ivanova i pokušaćemo da ih realizujemo".

2024 © - Vesti online