Utorak 06.08.2013.
23:08
mozzartsport.com

Ništa od Lige šampiona: Ludogorec slavi u Humskoj

 Trener Partizana Vuk Rašović
 

Snovi crno-belih o Ligi šampiona su ugašeni u revanšu sa Ludogorecom koji je još jednom pokazao da Srbija poslednjih godina stvara gotovo isključivo igrače sigurne u odbrani, ali nikako one sposobne da da nešto učine na protivničkoj polovini terena. Partizan - Ludogorec 0:1 (0:0).

Jedini gol je dao Hristo Zlatinski u 88. minutu, kada je bio siguran sa penala dosuđenog zbog prekršaja Nikole Gulana nad Romanom Bezjakom na pet metara od gola rezerviste Živka Živkovića.

Ali, i da Keli nije pokazao na belu tačku, teško da bi crno-beli stigli do cilja, jer osim u kratkom period od nekih 10 minuta sredinom drugog poluvremena ničime to nisu zaslužili.

Uostalom, za 90 minuta samo su tri puta šutnuli u okvir protivničkog gola, pa se postavlja i pitanje odgovornosti stručnog štaba i uprave kluba, koji su selektirali ekipu. Ispostavilo se nedorasle zadatku, iako nenajavljenih odlazaka maltene da nije bilo. Kao što nije bilo ni pravih pojačanja.

Otud i ne čudi što su se po poslednjem sudijskom zvižduku stadionom prolamali glasni povici: "Uprava napolje". 

PARTIZAN – LUDOGOREC 0:1 (0:0)
 

PARTIZAN: Lukač (od 45’ Živković) – Obradović Ostojić, Ivanov, Gulan – Đemba Đemba, Marković – Grbić (od 81’ Luka), Ilić (od 68’ Šćepović), Ninković – Mitrović;

LUDOGOREC: Stojanov – Žunior, Bart, Mantila, Minev – Zlatinski, Djakov, Marselinjo (od 64’ Espinjo) – Aleksandrov (od 85’ Vitinja), Bezjak, Stojanov (od 54’ Abalo).

 

STRELAC: Zlatinski u 88. minutu (iz jedanaesterca). STADION: Partizana. GLEDALACA: 20.000. SUDIJA: Alan Keli (Republika Irska).

2024 © - Vesti online