Utorak 06.08.2013.
18:30
BETA

Ivković se odrekao Muslija!

Ne ide na EP: Dejan Musli
 

"Dejan Musli je izvanredno radio u proteklih mesec dana, ali konkurencija u timu na centarskoj poziciji je izuzetno jaka. S obzirom da smo do sada na toj poziciji imali ccak pet kvalitetnih igrača, procenili smo da je za njega bolje da nastavi pripreme za klupsku sezonu sa Partizanom", rekao je Ivković.

Srpski košarkaši vratili su se priprema iz Slovenije i danas nastavili sa treninzima u Beogradskoj areni. Oni će od subote nastupiti na turniru "trofej Beograda 2013", a prvu utakmicu odigraće protiv Ukrajine od 21.00.

Dan kasnije izabranici Dušana Ivkovića za plasman igraće protiv boljeg iz duela između Turske ili Slovenije, dok će u ponedeljak u prijateljskom duleu snage odmeriti sa Rusijom. Košarkaški savez Srbije odlučio je da ulaz na sve utakmice "Trofeja Beograda", kao i na meč Srbija - Rusija, bude slobodan.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji održaće se od 4. do 22. septembra u Sloveniji, a Srbija će se takmičiti u Grupi B sa selekcijama Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Letonije i Litvanije.
 

2024 © - Vesti online