Ponedeljak 05.08.2013.
23:39
Telegraf

Budite kreativni i otputujte besplatno na grof Drakula turu!

Jedan od tuševa na Adi Ciganliji pretvoren je u “Persi Džekson” tuš - pronađite ga i fotografišite svoju "Persi Džekson" scenu
 

Jedan od tuševa na Adi Ciganliji pretvoren je u "Persi Džekson" tuš. Pronađite ovaj tuš, koji se nalazi blizu Bandži džamping centra na Adi i fotografišite svoju "Persi Džekson" scenu. Fotografije potom pošaljite na adresu: morecudovista@mcf.rs.

Fotografije će biti postavljene na Fejsbuk strani Naxi radija. Najkreativnija fotografija, koju će izabrati žiri sastavljen od zaposlenih u "MCF Megacom Filmu" i Naxi radiju, osvaja putovanje na Grof Drakula turu.

Druga nagrada je komplet romana iz serijala "Persi Džekson – Bogovi Olimpa", čiji je izdavač "Stylos Art". Još troje autora fotografija dobiće na poklon po jedan roman iz "Persi Džekson" serijala, a svih pet autora najkreativnijih fotografija dobiće na poklon i ulaznice za premijeru filma.

Proglašenje pobednika i dodela nagrade zakazana je na premijeri filma "Persi Džekson – More čudovišta", 14. avgusta u 19 časova u multipleksu "Kolosej".

"Persi Džekson – More čudovišta" od 15. avgusta biće na redovnom bioskopskom repertoaru. Ova uzbudljiva avantura predstavlja nastavak filma "Persi Džekson – Kradljivac munje" iz 2010. godine.

2024 © - Vesti online