Ponedeljak 05.08.2013.
14:35
mozzartsport.com

Grigorčuk: Izginućemo na Marakani!

Čeka ih težak posao: Fudbaleri Crvene zvezde
 

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Černomoreca se lagano bliži (četvrtak, 20.30), a dok se na Marakani kuju planovi kako doći do rezultata 2:0 i prolaza u plej-of rundu, trenera ekipe iz Odese, Romana Grigorčuka brine činjenica da su njegovi puleni odigrali nekoliko jako teških utakmica u poslednje vreme.

A kao vrhunac svega sledi put do Beograda. Ovaj 48-godišnji stručnjak nije želeo da daje neko svoje predviđanje utakmice koja će umnogome uticati na dalji tok sezone.
“Nikada nisam voleo da predviđam rezultate utakmica, to je nešto što može negativno da utiče na sve nas. Ja samo znam da nas čeka jedna jako teška utakmica. To mogu da potvrdim“, rekao je Grigorčuk.


Novinare u Ukrajini interesovalo da li će igrači biti spremni za utakmicu na našem najvećem stadionu.
“Nakon što je sudija odsvirao kraj prve utakmice sa Zvezdom, istog trenutka sam prestao da razmišljam o istoj i usmerio se ka susretu sa Metalurgom. Odigrali smo nekoliko jako teških utakmica u poslednje vreme, preživeli smo ogroman pritisak sa svih strana, a igrači su istrpeli puno toga. Uz to, imali su vrlo malo vremena za oporavak. Ali, naći ćemo način da zadržimo prednost koju imamo. Imamo sve što je potrebno da Zvezdu izbacimo iz kvalifikacija, čak i ako mnogi misle da nismo sposobni da to uradimo, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći. Ako treba da izginemo na Marakani, neka tako i bude“, podvukao je Grigorčuk.

2024 © - Vesti online