Ponedeljak 05.08.2013.
08:00
klix.ba

Šorts neprimeren za putovanje avionom. Pa zašto!?

Šta avionu smeta ovakav šorts?

Službenik na aerodromu joj je prišao, krekao da u šortsu ne može u avion i zatražio od nje da se presvuče. Međutim, problemi su nastali kada je trebalo da se presvuče - naime, nisu joj dozvolili da to učini u toaletu već pred stotinama drugih putnika.


"Nije mi bilo dozvoljeno da idem do toaleta i presvučem se. Bila sam uznemirena. Nisam smatrala da je moja odeća neprimerena. Pristala sam da se presvučem, ali kada sam upitala da odem do toaleta i obavim to, nisu mi dozvolili. Morala sam da se presvučem pred svima. Imali su ranije priliku da me upozore dok sam čekala, mogla sam da odem negde dalje i presvučem se, a ne da me dovedu pred svršen čin", kaže ova 18-godišnjakinja koja je putovala sa prijateljima na proslavu rođendana.


Zbog ovoga je negodovao i njen otac, navodeći da je njegova ćerka bila slomljena i da smatra kako je bila primereno obučena.


Međutim, portparol "Monarch Airlinesa" je negirao da joj je bilo zabranjeno da ide do toaleta kako bi se presvukla, ali je potvrdio da joj je rečeno da ne može takva u avion.


"Od nje je zatraženo da se prikladno obuče, u skladu sa pravilima odevanja kompanije. Smatramo da nema elemenata da nas tuži", rekao je portparol.

2024 © - Vesti online