Subota 03.08.2013.
10:08
mozzartsport.com

Babović: Vojvodina ima velike ambicije!

Možda i ostane u Novom Sadu: Babović u dresu Vojvodine
 

Obukao je Stevan Babović crveno-beli dres! Doduše, ne Crvene zvezde, sa kojom je pregovarao pre nekoliko sedmica, već Vojvodine. Bivši kapiten Partizana je juče igrao za Novosađane prijateljski duel sa ČSK iz Čelareva i bio strelac utešnog gola u porazu (1:2), a i sam potvrđuje da postoji mogućnost da obuče crveno-beli dres.
"Tu sam, treniram, a narednih dana bi trebalo sa rukovodstvom Vojvodine da razgovaramo o eventualnoj saradnji. Iako ima najava da bih mogao da nastavim da igram u inostranstvu, ne isključujem mogućnost da se vratim u Srbiju. Privlači me interesovanje Vojvodine, koja ima odličan tim i velike ambicije u novoj sezoni“, rekao je Stefan Babović za „Žurnal“, što je prva njegova izjava za ovdašnje medije poslednjih nekoliko meseci, otkako se špekuliše da bi posle epizode u Saragosi mogao da se vrati u Super ligu.


S druge strane, i čelnci Vojvidine izuzetno su raspoloženi za saradnju sa Stefanom Babovićem.
"To je već sasvim realna mogućnost. Babović trenira sa nama, mi smo zainteresovani, a koliko vidim, ni on ne bi imao ništa protiv da dođe u Vojvodinu“, rekao je Saša Drakulić, sportski direktor kluba i demantovao informaciju da bi brazilski vezista Antonelo Žuka mogao da pojača tim Marka Nikolića, dok za evnetualni trenesfer Simona Vukčevića kaže da je teško izvodljiv.

2024 © - Vesti online