Nedelja 04.08.2013.
03:27
B. R. -Vesti - Foto: Vesti

Stanojkovići, srećna vam prinova i krsna slava

Nenad i Jovica Stanojković u "Vestima"

Najpre je pozdravio sve dobrotvore iz celog sveta kao i ostale čitaoce "Vesti", svima se zahvalivši od srca i u ime svoje mnogobrojne familije, a potom nam radosno saopštio: "Uskoro ćemo postati četrnaestočlana porodica.

Za koji dan nadamo se najmlađem bratu kojeg će nam roditi mama Ljiljana. Znamo da je muško, ali ime još nismo odredili. Svi se radujemo, baš kao i bolesni tata Radovan, iako smo sigurni da će nam od sada biti još tesnije u naših 30 kvadrata..."

A potom nas je mlađani Jovica obavestio da će i svi članovi porodice Stanojković proslaviti za koji dan, tačnije 9. avgusta ove godine, krsnu slavu - svetog Panteliju. Ko voli, neka izvoli, nasmejao se Jovica a mi smo mu uzvratili: "E, pa neka vam je sa srećom!"

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online