Subota 03.08.2013.
01:21
mozzartsport.com

Verona došla po Ivanova, ne odustaje ni Bazel!

Broji poslednje dane u Partizanu: Ivan Ivanov
 

Koliko su čelnici Verone ozbiljni u nameri da angažuju Ivana Ivanova potvrđuje činjenica da su, samo dan pošto je objavljena informacija da im je Bugarin na listi želja, poslali u Beograd tročlanu delegaciju na pregovore sa Partizanom i štoperom.


Italijani su se tokom petka sreli sa Ivanovim na stadionu u Humskoj 1 i predočili mu uslove saradnje. Nije poznato koliko novca su mu ponudili, ali su tokom razgovora nekoliko puta ponovili da nisu u stanju da pariraju ranijoj ponudi Bazela. Predstavnici povratika u Seriju A pokušali su da ubede miljenika Grobara da bi za njegovu karijeru bilo bolje da se preseli na Apenine, gde ga čekaju utakmice sa Juventusom, Milanom, Interom, Romom, Lacijom, Napolijem, atraktivnijim i moćnijim klubovima nego što bi to bio slučaj u Švajcarskoj.


Ivanov se nije izjašnjavao kolike su šanse da pređe u Veronu, dok čelnici Partizana ne bi imali ništa protiv scenarija po kome bi standardni štoper posle zimskog interesovanja Kjeva i letnjeg Torina stvarno obreo u Italiji. U Humskoj 1 kažu da je ponuda kluba čiji je dres pre nekoliko dana zadužio Boško Janković znatno povoljnija od Bazela u delu koji se odnosi na ostanak igrača. Verona ne igra u Evropi i zato bi pristala na zahtev crno-belih da angažuje Ivanova tek po završetku kvalifikacija za Ligu šampiona, ali...


Nije jedina. U međuvremenu je interes za Ivanova obnovio Bazel i prema poslednjim informacijama svakodnevno pritiska rukovodstvo srpskog prvaka da realizuje transfer najavljen još pre mesec dana. Švajcarci nude više novca i klubu i igraču i to je karta koja bi na kraju mogla da utiče na ubrzani rastanak. Kako sad stvari stoje, vrlo lako može da se desi da meč sa Ludogorecom bude poslednji bugarskog štopera u dresu crno-belih, koji bi u tom slučaju morali da angažuju još jednog centralnog defanzivca u završnoj trećini prelaznog roka.

2024 © - Vesti online