Petak 02.08.2013.
17:56
mozzartsport.com

Orlići dočekani u Pazovi: Disali smo kao jedno i na terenu i u svlačionici!

 Šampioni Evrope u Staroj Pazovi
 

Napadač omladinske reprezentacije Srbije Uroš Đurđević i defanzivac Miloš Veljković su zaključili da je istorijska titula prvaka Evrope osvojena zahvaljujući zajedništvu i verovanju jednih u druge.
"Od prvog dana smo imali velike ambicije na ovom takmičenju, verovali smo da možemo, potajno se nadali i na kraju ostvarili cilj. Najteže nam je bilo u polufinalu protiv Portugala, a posle naravno i u finalu protiv izuzetno jakih Francuza. Pokazali smo da smo prava ekipa, držali smo se se zajedno i kada je bilo tesko i kada nam je išlo dobro", rekao je Đurđević u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Miloš Veljković je ponovio da je "tajna formula" uspeha omladinske reprezentacije u činjenici da su "disali kao jedno".
"Od početka smo verovali da možemo da napravimo veliki rezultat, disali smo kao jedno biće i na terenu i na svlačionici. Najgore nam je bilo u polufinalu protiv Portugalije kada smo gubili sa 2:1, ali smo svi verovali u pobedu i na kraju do nje došli", rekao je Veljković na svečanom dočeku, na kojem su bili i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i ministarka omladine i sporta Alisa Marić.

Omladinci Srbije su sinoć ostvarili istorijski uspeh pošto su osvojili prvu titulu šampiona Evrope. U finalnoj utakmici u Marijampolu, u Litvaniji, pobedili su Francuze golom Andrije Lukovića.

2024 © - Vesti online