Petak 02.08.2013.
12:01
Vesti - Foto: Vesti

Neka kupe sve šta im srce poželi

Eto radosti: Jovićima stižu darovi
 

Plemeniti donatori koji su darovali 120 australijskih dolara za devojčicu Kristinu Ristić iz sela Krševice kod Bujanovca i 380 dolara porodici Nebojše Rajkovića iz Kragujevca kao dar koji će im ulepšati dan dolaska na svet prinove, su: Ljiljana Jovanović, Sanja Šućur, Nada Ninković, Božana Mijatović, Daniela Erceg, Boban Milivojević, Rada Milivojević, Emilija Borovina, Marijana Škrbić i Aleksandra Zarić.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Inače, donatorka Ljiljana Jovanović iz Australije poslala je još jednu donaciju od 200 AUD za sedmočlanu porodicu Miodraga Jović iz sela Uševca kod Vranja. I ovoga puta je ispunila obećanje, pa će petomesečnoj bebi Sanji, najmlađem članu porodice, biti ponovo obezbeđeno specijalno adaptirano mleko "Humana" za narednih mesec dana, dok će ostatak novca, kako poručuje sama dobrotvorka, biti na raspolaganju Jovićima da kupe sve šta im srce poželi.
 

Paket iz Nemačke

Na adresu iste porodice iz Uševca, stigao je i paket u redakciju "Vesti" u Frankfurtu, a poslala ga je gospođa Nadežda Radović iz Nemačke s lepim željama. A šta je tačno u njemu, prvi će da otkriju Jovići. Zahvaljujemo se, a čim reporteri "Vesti" budu uručili dospele novčane priloge, kao i poklon pakete, objavićemo i tekstove o posetama ovim porodicama i o tome obavestiti naše verne čitaoce.                                     B. R.

2024 © - Vesti online