Četvrtak 01.08.2013.
22:54
BETA

Hrabroj Vojvodini izmakla pobeda!

Ponovo strelac: Abubakar Oumaru
 

Golove za Vojvodinu postigli su Miroslav Vulićević u 71. i Abubakar Oumaru u 81. minutu. Strelci za Bursu bili su Pablo Batalja iz penala u 36. i Taje Taivo u 90. minutu. Revanš se igra za nedelju dana u Bursi.

Vojvodina je igrala ofanzivno, sa formacijom 4-3-3, koja je zaštitni znak trenera Marka Nikolića, stvarala je šanse, ali je Bursa prva povela. Batalja je bio u prodoru, ali je Igor Đurić neoprezno startovao i srušio napadača, zbog čega je dobio žuti karton. Igrač na kome je napravljen jedanaesterac ga je sigurno realizovao za vođstvo Burse.

U 43. minutu Batalja je mogao da udvostruči prednost šutem pod prečku, ali je golman Matej Delač izbacio loptu u korner. Vojvodina je drugo poluvreme počela ofanzivno, i već na početku poluvremena imala je dve dobre šanse preko Petra Škuletića i Stojana Vranješa.

Vojvodina je konačno izjednačila u 71. minutu. Enver Alivodić je lepo dodao do Vulićevića, a on je lobovao golmana Sebastijana Freja. Delovalo je da je prvotimac "lala" želeo da centrira. Do potpunog preokreta došlo je 10 minuta kasnije. Rezervista Andrija Kaluđerović je prodro po desnoj strani i centirao na suprotnu stranu, gde je stajao Oumaru, koji je glavom doneo preokret i 2:1.

Bursa, međutim, nosi kući nerešeno zahvaljujući kiksu večeras odličnog Delača. Golman je posle jednog kornera loše skočio, lopta mu je prošla kroz ruke, da bi na kraju završila do Taiva, koji je bez problema pogodio praznu mrežu za 2:2.
 

2024 © - Vesti online