Četvrtak 01.08.2013.
21:28 >> 21:36h
Vesti

Zvezda potonula u Odesi

 Fudbaleri Crvene zvezde pred utakmicu u Odesi
 

Fudbaleri vicešampiona Srbije su pobedili sami sebe. Islanđani iz drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope su bili slabi da bi uspeli da kazne Zvezdine kikseve u odbrani. Kao da to nije bila dovoljna opomena, nije se gotovo ništa promenilo u tom pogledu za sedam dana, pa je ukrajinski Černomorec sa zadovoljstvom dočekao te poklone.

Greške na međunarodnoj sceni se skupo plaćaju, a još kada se ponove... Onda to izgleda još teže. Sledećeg četvrtka u Beogradu ćemo saznati da li Crvena zvezda nastavlja evropsku priču ili će ovo biti još jedna sezona za zaborav, kada je reč o utakmicama van granica Srbije.

ČERNOMOREC - CRVENA ZVEZDA 3:1
 

ČERNOMOREC: Bezotošnji, Kutas, Berger, Fontanelo, Anderson Mineiro (od 84. Vangjeli), Gaj, Kovalčuk, Đa Đeđe, Rijera (od 82. Prijomov), Bobko, Antonov (od 82. Samodin).
CRVENA ZVEZDA: Bajković, Vešović, Krneta, Lazić, Mijailović (od 45. Mladenović), Kovačević (od 85. Milunović), Milijaš, Pečnik (od 46. Dauda), Ninković, Savićević, Kasalica.

 

STRELCI: Rijera u 32, Đa Đeđe u 38. i Antonov u 78. minutu (iz jedanaesterca) za Černomorec, a Savićević u 59. minutu za Crvenu zvezdu. STADION: Černomoreca. GLEDALACA: 28.862. SUDIJA: Ken Hansen (Danska).

2024 © - Vesti online