Petak 02.08.2013.
08:00
telegraf.rs

Da li je veza s mlađim frajerom za vas?

Jedan od najpoznatijih staro-mladih parova, čija ljubav nije izdržala: Glumci Demi Mur i Ešton Kučer
 


Naime, veća je verovatnoća da imate posla sa nezrelim i neiskusnim muškarcem, nego sa vitkim, mišićavim frajerom koji iz jednog poteza zna da vas baci s jedne strane kreveta na drugu. Mašta može svašta, čak i po pitanju ove teme, a kakva je zapravo realnost? Pre nego što se odlučite da postanete kuguarka, proverite da li ste to uopšte u stanju.


Mašta: Veruje u svaku vašu reč, jer je siguran da znate o čemu govorite i da ćete ga usmeriti u dobrom pravcu.


Stvarnost: Veruje apsolutno svakome i vi mu niste zvezda vodilja po pitanju života.

Mašta: Njegovo telo je genetski predodređeno da bude superseksi, bez obzira na količine brze hrane koju je spreman da pojede u toku dana.


Stvarnost: Genetika nema veze s tim, već sati i sati provedeni u teretani, kao i odbijanje svih slatkih poslastica, čak i onda kada biste da uživate s njim u dezertu luksuznog restorana.


Mašta: Njegovi prijatelji su ozbiljniji nego što izgledaju i biće vam zanimljivo da se ponovo nađete u mlađem društvu.


Stvarnost: Njegovi prijatelji su nezreli, sve o čemu razmišljaju su pijanke i zezanje i u njihovom društvu će vam biti dosadno jer ste njihovu fazu prevazišli odavno.


Mašta: Biće očaran vama i trudiće se da vas impresionira u svakom datom trenutku.


Stvarnost:
Njegove mogućnosti da vas impresionira završavaju se na toni čipsa, piva i akcionog filma koji se te noći daje na televiziji.


Mašta: Iznenađuje svojim umećem u krevetu. Izuzetno je spretan i okretan, čista desetka.


Stvarnost: U strahu je da li će vas zadovoljiti, svestan da ste ipak iskusniji od njega, pa stalno ispituje da li ovo treba ovako ili pak onako.

2024 © - Vesti online