Četvrtak 01.08.2013.
13:37
BETA

Dženkins: Jedva čekam da zaigram za Zvezdu!

 

"Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Beograd i činjenice da ću igrati u Crvenoj zvezdi. Čuo sam mnogo toga o Zvezdi, posebno o njenoj bogatoj istoriji, i spreman sam da na svaki način dam doprinos klubu", rekao je Dženkins za sajt kluba.

Na pitanje kako bi sebe predstavio navijačima, Dženkins je kazao da će to najbolje pokazati na terenu, i da će se truditi da uvek igra svim srcem, za navijače.

"Trudiću se da igram najbolje što mogu svaki put kad budem izašao na parket. Imao sam prilike da vidim slike iz dvorane i snimke navijača. Strast koju imaju prema klubu je očaravajuća i zato što su oni tako posvećeni ja ću svaki put igrati srcem za njih jer je to jedini ispravan način", rekao je Dženkins.

"Očigledno je da navijači Crvene zvezde žive za pobedu svog voljenog kluba. Upravo je to ono čega jedva čekam da postanem deo", dodao je on.

Bivši bek Univerziteta Hofstra i NBA ligaša Golden Stejt Voriorsa i Filadelfije Seventisiksers istakao je da voli da kreira situacije za šut sebi i saigračima.

"Igram veoma agresivno i koristim svaku priliku za kontranapad i prodor do samog koša", kazao je Dženkins.

Dženkins je rekao da će se truditi da pomogne klubu da dođe do pobede u svakoj utakmici jer, kako je dodao, ne voli da gubi.

"Trudiću se da pomognem timu da pobeđuje, ako je moguće u svakoj utakmici, zašto da ne. Jer, zaista ne volim da gubim", rekao je Dženkins.
 

2024 © - Vesti online