Četvrtak 01.08.2013.
12:01
B. R. -Vesti - Foto: Vesti

Za zdravlje svih naših potomaka

Ručno pranje flašica: Institut za majku i dete
 

Prilog je u dopisništvo "Vesti", iako sa štapom u ruci, donela donatorkina beogradska prijateljica iz mladosti, gospođa Dušanka Stanković, na čemu smo joj zahvalni. "Ovo će biti još jedna donacija više u našoj nakani da kupimo mašinu za pranje bebi flašica, zbog čega se unapred zahvaljujemo i donatorima i 'Vestima'. Bebe se hrane više puta dnevno, pa se tokom dana opere i do 700 flašica.

Kontakt

 

Poštovani čitaoci, ukoliko želite da pomognete da mlečna kuhinja Instituta za majku i dete dobije mašinu za pranje flašica, u kontakt možete stupiti sa glavnom sestrom Gordanom Spasić. Njen telefon je: +381 64 29 73 048. Kao i uvek, na usluzi vam je i Redakcija našeg lista.

Nažalost, žene zaposlene u kuhinji to sve rade ručno, četkama, u klasičnoj sudoperi", ističe Gordana Spasić, glavna sestra mlečne kuhinje Instituta za majku i dete.

Ako se zna kakve uspehe u lečenju dece postiže medicinsko osoblje ovog poznatog beogradskog Instituta, i kakvo je stanje u Srbiji kada je reč o zdravstvu, gde se svi dovijaju kako znaju i umeju, onda nam se ovaj apel za kupovinu mašine koja bi mališanima obezbedila sterilne flašice, a time i bolje zdravlje, ne čini nemogućim.

Cena mašine kreće se od 5.000 do 7.000 evra.

2024 © - Vesti online