Utorak 30.07.2013.
17:19
mozzartsport.com

Igračima Ludogoreca 15.000 evra ako izbace Partizan!

Teško protiv Bugara: Đurić, Rašović i Grubor
 

Oštre se Bugari da izbace Srbe. I za to imaju sportsk i finansijski motiv. Gazda čuda iz Razgrada, imućni Kiril Domušijev obećao je svakom igraču po 15.000 evra (30.000 leva) u vidu premije za eventualni plasman u završno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Dok se u Humskoj rvu sa finansijskim neprilikama, novac nije problem jednom od najpoznatijih biznismena u komšiluku, koji je za poslednje tri godine od malenog kluba napravio šampionski sastav, pa će bogato častiti sve igrače i članove stručnog štaba ukoliko, posle Slovana, preskoče još jednu prepreku i obezbede još najmanje osam evropskih utakmica do kraja godine.


S druge strane, u svlačionici Ludogoreca ne valda tako naglašen optimizam. Bez obzira na ubedljiv trijumf nad Slovanom (3:0) prošle srede i prvu pobedu u prvenstvu tokom vikenda (Černomorec, 1:0), trener Stojčo Stoev odbija logu favorita, koju mu je dan ranije dodelio kolega sa suprotne klupe, Vuk Rašović.
"Čitam po štambi da je Partizan u krizi, na osnovu igara i rezultata u minuloj rundi sa Širakom, ali odgledao sam pažjivo oba meča i nisam siguran da je tako. Možda u Srbiji veruju da su mogućnosti njihovog prvaka veće od prikazanog u duelima sa Jermenima. Čeka nas izuzetno težak posao. Partizan je mnogo dobar tim, potrebno je da pružimo našu najbolju partiju da bismo ga izbacili“, rekao je Stoev.


Bugarskim medijima najinteresantniji sagovornik iz beogradske ekspedicije bio je njihov reprezentativac Ivan Ivanov.
„Očekujem rovovsku, tešku, napetu bitku. Odlučiće taktički detalji. Ludogorec je favorit, iskustvo je na njegovoj strani, ali mi smo mlad tim i možemo da iznenadimo. Ne verujem da će utakmica biti atraktivna za gledanje, presudiće sitnice“, rekao je Ivan Ivanov.

2024 © - Vesti online