Utorak 30.07.2013.
17:20
Beta

Repić i Veselinović optuženi za pokušaj ubistva

Foto: Ilustracija

Advokati uhapšenih Ljubomir Pantović i Miodrag Brkljač zatražili su danas rešenja o određivanju policijskog pritvora za klijente i dobili rešenja u kojima se obojici stavlja na teret učešće u pokušaju ubistva više osoba.

Pantović je za agenciju Beta rekao da "juče prilikom davanja izjava u policijskom postupku to nije bilo rečeno kao razlog za njihovo hapšenje i početak istrage nego nešto sasvim drugo".

"Mi smo sada u fazi da čekamo da tužilac podnese zahtev za sudski pritvor, to će najverovatnije da se desi protiv obojice ili će se ići u redovan postupak", rekao je Pantović.

On je juče rekao da se Repić sumnjiči da je decembra 2012. godine ispred kafića "Ambijent" u severnom delu Kosovske Mitrovice pucao na Dušana Milisavljević, radnika Administrativne Kancelarije Vlade Kosova u Kosovskoj Mitrovici.

Branilac uhapšenog Žarka Veselinovića, Miodrag Brkljač, kazao je da se Veselinović "sumnjiči da je ilegalno posedovao pištolj koji je pre hapšenja odbacio od sebe".

Slobodan Repić i Žarko Veselinović uhapšeni su juče u Rudaru kod Zvečana i to je bio razlog da demonstranti blokiraju magistralni put.

2024 © - Vesti online