Utorak 30.07.2013.
17:33
vijesti.me

Niko ne sme da kupi Šarićevu imovinu

Čovek je rekao da se zove Dejan, a da licitaciji prisustvuje kao “zainteresovana javnost”. Odmah posle završene procedure, praktično je odjurio iz zgrade stare Vlade, gde se nalazi Uprava za imovinu. ''Vijesti'' su saznale da se radi o Dejanu Dragojloviću, koji ima beogradsku ličnu kartu, a koga su mediji u Srbiji u više navrata dovodili u vezu sa Duškom Šarićem.

Duško Šarić

U zakup se nude noćni klub “Municipijum” u Pljevljima za 2.000 evra mesečno, kao i oprema za proizvodnju betona, zatim buldožeri, bageri, kamioni, cisterne za gorivo i vodu…

Ukupna procenjena vrednost imovine za iznajmljivanje je oko 100.000 evra mesečno, ali je predviđeno da onaj ko je koristi dobije popust i do 25 odsto ukoliko uzme sve radne mašine.

Dok se ne pronađe zainteresovani zakupac Uprava za imovinu ima obavezu da obezbeđuje objekte, da ih osigurava i održava, i za to se mesečno iz budžeta izdvaja oko 4.000 evra.

Dragojlović je svojevremeno demantovao pisanje pojedinih srpskih medija, koji su tvrdili da je ovaj blisko sarađivao sa Šarićem. Mediji su 2011. pisali da je vlasnik firme DMD holding Dejan Dragojlović uhapšen 16. marta u akciji “Kraba” zbog zloupotrebe teške 12,5 miliona dinara koju je počinio u dogovoru sa Nenadom Borojevićem.

''Vijesti'' navode da je Dragojlović u javnosti ostao upamćen i po ljubavnoj vezi sa pevačicom Gocom Tržan. On je jednom otkupio sve karte za njen koncert i tako bio jedini posetilac.

2024 © - Vesti online