Utorak 30.07.2013.
12:26
BETA

Rašović: Pokušaćemo da iznenadimo favorita!

Nada se povoljnom ishodu: Vuk Rašović
 

"Ludogorec je rezultatima u prethodnom periodu pokazao zašto je favorit, ali mi vidimo veliku šansu za dobar rezultat u prvoj utakmici i ne preostaje nam ništa drugo nego da pokušamo da iznenadimo favorita", rekao je Rašović novinarima u Beogradu.

Utakmica se igra u sredu u Bugarskoj, a Rašović je novinarima rekao da njegov tim neće igrati defanzivno, iako nije favorit.

"Partizan nema igrače koji su sposobni da misle samo o odbrani. Hoćemo da igramo, nećemo se povući, već ćemo razmišljati o tome kako da ugrozimo protivnika. Pritisak mora da postoji jer mi želimo na vrh, i ići ćemo korak po korak", rekao je Rašović.

Trener je kazao da "oko ekipe" postoje "problemčići", ali da tim mora da bude strpljiv.

"Postoje neki problemčići oko ekipe koja je u formiranju, ali igrači imaju veliku šansu da uđu istoriju i da pokažu da poseduju kvalitet. Fudbaleri nam pristižu, a vrlo verovatno će neko da nas napusti, tako da moramo da budemo strpljivi", kazao je Rašović.

U prvom meču neće igrati Vladimir Volkov, koji je dobio crveni karton u meču protiv Širaka, ali je Rašović kazao da na svakoj poziciji u timu postoji adekvatna zamena.

Ludogorec ne predstavlja nepoznanicu za Partizan.

"Prikupili smo mnogo informacija o Ludogorecu, jer je postojala šansa da sa njima igramo i u drugom kolu kvalifikacija. Iskusni su, dve godine su na okupu. Dobro smo ih skenirali, znamo kako mogu da nas ugroze, ali mi ćemo pokazati da smo sposobni da odigramo dobru utakmicu", rekao je Rašović.

Novi igrač Erik Đemba Đemba biće u konkurenciji za tim, ali trener je kazao da još nije odlučio da li će igrati.

2024 © - Vesti online