Ponedeljak 01.03.2010.
16:01
Vestionline

Obradović: Šampionska atmosfera u srpskom timu

"Krenuli smo sa radom, u skoro kompletnom sastavu, nedostaje Novak koji će nam se danas po dolasku iz Dubaija priključiti i odmah krenuti sa treningom. Svi igrači su u sjajnoj formi, svi su zdravi što je najvažnije. Veoma smo zadovoljni terenom kao i gostoprimstvom Arene. Atmosfera u timu je izuzetna, šampionska i očekujemo da tako i nastavimo. Od sutra smo svi na okupu u hotelu i ne razdvajamo se do kraja meča, i verujemo pobede nad Amerikancima", rekao je Obradović.

Jutrašnji trening odradili su Janko Tipsarević sa Dušanom Vemićem i Viktor Troicki sa Nenadom Zimonjićem.

"Krenuli smo punom parom da radimo i spremamo se za meč sa Amerikancima. Teren je fenomenalan, najbolji od kako igram Dejvis kup mečeve kod nas. Obzirom da je ovako dobar već prvog dana treninga, iz dana u dan će biti još bolji. Od sutra planiramo da vežbamo i dubl. Bilo bi idealno da posle prvog dana bude 2:0 u našu korist, a od Nenada se očekuje da nas dovede do pobede. Na njemu je ogroman pritisak, ali Zimonjić se uvek ponašao kao pravi šampion, što zaista i jeste, pokazao je kako se bori u nacionalnom dresu, uvek je nosio svoju zemlju na krilima do pobede, verujem da će tako biti i ovoga puta", rekao je Janko Tipsarević.

Svoje izjave pred meč između Srbije i SAD koji je na programu od 5. do 7. marta u Beogradu, dali su i reprezentativci Amerike Sem Kveri i Džon Izner.

2024 © - Vesti online