Ponedeljak 29.07.2013.
22:00
mozzartsport.com

Đemba Đemba: Partizan je velika šansa za mene

 Erik Đemba Đemba na promociji
 

Karijera je Erika Đemba Đembu, međutim, potom otvela na istok, a sada bi 32-godišnji Kamerunac mogao da se preko Partizana vrati na veliku pozornicu.

"Hvala Partizanu što mi je ukazao poverenje da potpišem za ovako veliki klub. Ovo je velika šansa za mene. Da igram u Ligi šampiona, iako smo svi svesni da nije lako doći do grupne faze", rekao je Đemba Đemba na zvaničnoj promociji na stadionu u Humskoj.

Ono što je do sada video dopada se Đembi Đembi, iako javnost nije oduševljena partijama Partizana protiv Širaka na startu evropskih kvalifikacija.
"Gledao sam moje nove saigrače prošle nedelje protiv Širaka. Uočio sam da imamo dosta mladih igrača, ali i da tu postoji ogroman potencijal. Zato smatram da moramo da budemo koncetrisani, da slušamo trenera Rašovića i onda imamo velike šanse da se kvalifikujemo dalje".

Pitanje je, ipak, da li će Đemba Đemba već od prvog susreta sa Ludogorecom moći da pomogne saigračima.
"Treniram samostalno već četiri nedelje. Počeo sam 3. jula sa mojim kondicionim trenerom. Kao igrač velikog iskustva znam kako da se nosim sa ovom problematikom", optimista je novi zadnji vezni crno-belih.

Optimista je i sportski direktor Albert Nađ, koji ne sumnja da će se Đemba Đemba pokazati kao pravo pojačanje.
"Kada smo još na početku prelaznog roka govorili o tipu igrača koji nam je potreban na zadnjem veznom mislili smo baš na ovakav profil. Uveren sam da smo pronašli pravo rešenje, jer je Đemba Đemba igrao u velikim klubovima širom Evrope, a na osnovu učešća u Ligi šampiona i Ligi Evropa smatram da nam iskustvom može dosta pomoći".

2024 © - Vesti online