Utorak 30.07.2013.
05:37
story.rs

Montevideo, Bog te video najgledanija serija u Hrvatskoj

Sjajna ekipa Montevidea je osvojila i srca Hrvata
 

Zasnovana na istinitim događajima, u režiji Dragana Bjelogrlića, TV serija u kojoj se, između ostalog, opisuje i fudbalski sukob između Srbije i Hrvatske iz 1930. godine, pred odlazak na Svetsko prvenstvo. U hrvatskim medijima najavljuje se kao

najpopularnija serija na Balkanu koja je na snimanju udružila glumce iz regiona.

- Moja epizoda je bila kratka, ali ne baš tako kratka da se ne bi videlo da nisam talentovan! - kaže u šali Miroslav Ćiro Blažević u reportaži RTL-a, posvećnoj emitovanju naše serije.

TV serija Montevideo, Bog te video je sa uspehom do sad bila prikazana u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji sa evidentnim komercijalnim uspehom u Hrvatskoj.

Prema podacima gledanosti RTL-a sve epizode emitovane do sada u Hrvatskoj su na prvom mestu gledanosti, a primera radi, jedna od emitovanih epizoda je imala 8 posto (30,9 posto udela u gledanosti) u ciljnoj grupi od 18-49 godina i tako bila najgledaniji format dana na svim nacionalnim televizijama u ciljnoj grupi, ostavivši iza sebe i hrvatsku seriju Lud, zbunjen, normalan (gledanost od 5,9 posto).

2024 © - Vesti online