Ponedeljak 29.07.2013.
18:07 >> 18:23h
mozzartsport.com

Tejgo i zvanično slobodan igrač! Da li se vraća u Beograd?

 Prins Tejgo bi mogao ponovo da zaigra u Partizanu
 

Nekadašnji fudbaler Partizana Prins Tejgo i zvanično je postao slobodan igrač, pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa turskom Bursom. Mediji u Gani odmah su počeli s raznim spekulacijama gde bi iskusni golgeter mogao da nastavi karijeru, a kao jedna od opcija pominje se i povratak u Humsku. Prema informacijama "Mocart sporta" crno-beli nisu za sada kontaktirali tamnoputog napadača, ali takva mogućnost svakako nije isključena.

Da podsetimo, Prins Tejgo je pre nekoliko nedelja ponuđen Crvenoj zvezdi, što je potvrdio i njegov bivši menadžer Goran Hadži Milovanović.

Ganac je u Partizanu proveo šest meseci kao pozajmljeni igrač Hofenhajma i za to kratko vreme je uspeo da postane miljenik navijača, pre svega zbog golova koje je dao "večitom rivalu". Te 2011. crno-beli su osvojili duplu krunu, a Tejgo imao učinak od 12 golova (devet u šampionatu i tri u kupu).

Leta isti godine Prins Tejgo napustio je Humsku i prešao u Bursu u kojoj se nije proslavio. Za dve godine je više bio na klupi i na tribinama nego na terenu.

Poslednjih šest meseci je bio na pozajmici u Saudijskoj Arabiji gde je odigrao osam utakmica i dao jedan gol.

2024 © - Vesti online