Ponedeljak 29.07.2013.
09:55
mozzartsport.com

Ivanović: Zastrašićemo Junajted

 Branislav Ivanović
 

I dok Dejvid Mojes još uvek radi na uklapanju na novu sredinu i stvaranju "novog" Junajteda, Žoze Murinjo je već sklopio tim, koji je spreman da "gazi" sve redom do osvajanja titule.

Jedan od igrača na koje najviše računa jeste kapiten "orlova" Branislav Ivanović, koji je već sada imao šta da kaže vezano za susret starih poznanika.
"U Mančester idemo već na samom startu sezone. Veoma važno je da tamo ostavimo dobar utisak jer tu ćemo već znati kakva nas sezona čeka. Nije reč samo o tri boda i pobedi, bitno je da budemo mentalno jaki i imamo samopouzdanja", rekao je Ivanović.

Sada već starosedelac na "Stamford Bridžu" i jedan od miljenika navijača Čelzija smatra da njegovi saigrači mogu da budu iznad Junajteda.
"Siguran sam da možemo da ih zastrašimo već na samom startu. To će biti jedna jako teška utakmica za oba tima, a ako budemo uspeli da pobedimo dobićemo puno na samopouzdanju i sigurno je da ćemo se osećati mnogo bolje. Mada, čak i ako izgubimo, ne smemo da padnemo jer nas čeka duga sezona", zaključio je Ivanović.

2024 © - Vesti online