Ponedeljak 29.07.2013.
10:48
b92.net

Debi Hari napušta Blondie?

Debi Hari. pevačica grupe Blondi
 

Kako su izvestili engleski mediji Debi Hari ozbiljno razmišlja da napusti grupu nakon skoro 40 godina, a bubnjar Klem Burke ipak misli da se to neće desiti u skorijoj budućnosti jer grupa krajem ove godine treba da objavi novi album.

"Debi je od svih nas starija 11 godina i razmišlja o tome da je vreme da napusti bend. Svih ovih godina, pa i danas se trudimo da ostanemo na okupu i sviramo što duže, ali ne možemo je primorati da ostane u grupi ukoliko to ne želi. Jasno je da bez nje grupa Blondie neće više postojati", rekao je Burk koji ima 57 godina.

U međuvremenu predstavnik za štampu pevačice je medijima izjavio da se bend trenutno nalazi u fazi mirovanja, ali da će održati nekoliko koncerata sledeće godine i da Debi Hari još uvek nije donela odluku da definitivno napušta grupu.

Bend je ranije ovoga meseca završio svoju englesku koncertnu turneju i sprema se za nastupe u Americi koji su zakazani za septembar i oktobar. Novi album grupe 'Ghosts Of Download' biće objavljen krajem godine, a prvi singl koji ga najavljuje "A Rose By Any Name" na kome gostuje Bet Dito objavljen je prošlog meseca na servisu iTunes.

Legendarna grupa je osnovana 1974. godine i nakon šest albuma prestala je sa radom 8 godina kasnije. Godine 1997. grupa se ponovo okupila, održavala redovne koncertne turneje i objavila 3 abuma " No Exit" (1997), "The Curse Of Blondie" (2003) i "Panic Of Girls (2011).

2024 © - Vesti online