Ponedeljak 29.07.2013.
12:01
O. Đ. - Vesti - Foto: D. N. Petrović

Ackovići, ne dajte se!

Bez ikog svog: Milan Acković sa bolesnom sestrom Goricom
 

- Želim da im pomognem, pošto sam sigurna da se užasno muče. Živim u pariskom predgrađu Aržentej i to još samo malo, jer sam sa velikom radošću odlučila da se vratim u Srbiju zajedno sa majkom. Ona će tako posle 45, a ja posle 44 godine boravka u rasejanju, ponovo biti u matici. Nadam se da će sve proteći kako treba. Isto tako, nadam se i da će ova skromna pomoć, koliko-toliko razvedriti lica Ackovića, koji žive u nepodnošljivoj bedi i bar malo im olakšati teško breme - izjavila je anonimna donatorka iz Pariza.
 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Pristigli novčani prilog dobročiniteljke iz Francuske, povod je da se reporteri "Vesti" opet susretnu sa Milanom i Goricom Acković. Zbog Goričine mentalne zaostalosti, Milan već pune dve decenije, sam brine o sestri. Nikad se nije oženio iz bratske ljubavi prema nemoćnoj sestri, ali i zato što nijedna devojka, dok ih je još bilo u selu, nije htela u sirotinjsku kuću s teškim i nepredvidivim bolesnikom.

2024 © - Vesti online