Ponedeljak 29.07.2013.
11:40
mondo.rs

Naprave vanbračnu decu, pa onda poriču!

Napravio dete kućnoj pomoćnici: Arnold Švarceneger
 

Američki glumac Edi Marfi dugo je negirao da je otac deteta čija je majka Mel B, nekadašnja članica engleske pop grupe Spice Girls. Dete je rođeno u aprilu 2007. godine, a Marfi je negirao da je devojčica njegova. Sve dok nisu došli rezultati krvi. Epilog je bio: Edi, ti jesi otac!

Čak Noris

I legendarni Čak Noris ima vanbračno dete. U svojoj autobiografskoj knjizi "Moja priča", glumac je otkrio da nije upoznao ćerku Dinu dok ona nije napunila 26 godina. Dina je rođena iz jedne kratke veze koju je imao mimo braka. Otkrio je da je otac Dini, kada mu je ona napisala pismo u kojem je navela da veruje da je on njen otac.

Američki pevač, član grupe Aerosmith, Stiven Tajler imao je svojevremeno romansu sa modelom Bebe Buel. Dugo nije znao da je Bebe ostala trudna i da je rodila ćerku. Njihovu ćerku. Znate kako se ona zove? Liv Tajler.

Filmski snagator Arnold Švarceneger priznao je dete koje je napravio kućnoj pomoćnici Mildred Beni dok je bio u braku sa Marijom Šrajver. Nekadašnji guverner Kalifornije razveo se od Marije Šrajver 2001. godine, posle 25 godina braka.

Muzičar Erik Klepton je, dok je bio u braku sa Peti Bojd, imao aferu sa italijanskom tv voditeljkom Lori del Santo. Tokom romanse napravili su dete, koje je rođeno 1986. godine. Dve godine kasnije Peti Bojd je zatražila razvod kada je saznala za dečaka po imenu Konor. Momak je poginuo 1991. godine kada je pao sa prozora zgrade na Menhetnu.

Čuveni filmski zavodnik Klark Gejbl imao je kratkotrajnu, ali burnu vezu sa koleginicom Loretom Jang, i to dok je bio u braku sa Marijom Langam. Sve se dešavalo 1935. godine. U biografiji, koja je objavljena posle njene smrti, Loreta Jang je potvrdila da je njena ćerka Džudi Luis nastala iz veze sa Gejblom. On se, inače, razveo od Marije Langam četiri godine nakon ove burne ljubavne afere.

2024 © - Vesti online