Subota 27.07.2013.
21:51
Telegraf

Olga Kirilenko: Beograd je sjajan!

Oduševljena Srbijom: Olga Kirilenko
 

- Završila sam sa snimanjem filma "Novembar Man". Sjajna ekipa, divni Beograd, Pirs Brosnan i Rodžer Donaldson (režiser filma "Novembar Man"). Odlično sam se provela. Sada je na redu odmor – napisala je Kirilenkova na popularnoj društvenoj mreži.
 

Kao što je već poznato i navedeno, glavnu ulogu u filmu "Novembar Man" igra Pirs Brosnan. Holivudska zvezda i bivši agent 007 pre nekoliko dana, zajedno sa ostatkom filmske ekipe, prisustvovao je zabavi kojom je obeležen završetak dvomesečnog snimanja ovog akcionog ostvarenja.
 

Brosnan se ovom prilikom zahvalio svima, kao i samoj Srbiji na gostoprimstvu. Film "Novembar Man" je nastao na osnovu knjige Bila Grejndžera "Ne postoje špijuni", koja govori o bivšem operativcu CIA koji se vraća iz penzije kako bi se sukobio sa svojim bivšim učenikom u smrtnosnoj igri na visokom nivou, gde su uključeni zvaničnici CIA, ruski predsednički kandidati i čečenski teroristi. Jednu od uloga u ovom filmu tumači i Dragan Marinković Maca.
 

Posle Pirsa Brosnana, Olge Kirilenko i od ranije Džeralda Batlera, Rejfa Fajnsa, Rejčel Vajs, Kevin Kostnera, Kristofera Vokena i Edrijena Brodija, u srpsku prestonicu će uskoro doći još jedna holivudska zvezda. Naime, Selma Hajek stiže u Beograd 15. avgusta, gde će ekranizovati horor-triler "Everly" reditelja Džoija Linča.

2024 © - Vesti online