Subota 27.07.2013.
17:09
S. Đurić - Vesti

Razvod među poznatima: Fudbaleri kolo vode

Vladimir Stojković brzo zaboravio Bojanu i otpočeo romansu sa Dejanom Živković
 

- O razvodu i razlozima nikada neću govoriti. To je moja odluka i tako će ostati. Ma šta se pričalo i pisalo, ma šta druga strana govorila o meni javno, neću se oglašavati. Od mene nećete čuti ni lepe, ni ružne stvari. Jednom sam pogrešila i pričala o nesuglasicama u braku, ali ovoga puta mi to ne pada na pamet - rekla je Bojana Stojković, koja je sa suprugom imala ozbiljne bračne probleme pre dve godina, ali tada su uspeli da prevaziću sve zbog sina Lava. Ali, ne i ovog puta.

Prebrodili krizu

Mnogi su bili iznenađeni kada je Nikola Rađen javno progovorio o bračnim problemima sa suprugom Anom Kokić. Par koji je do tada bio oličenje stabilnosti među klimavim sportsko-estradnim brakovima našao se na ivici razvoda. Ana je pokupila njihove ćerke i napustila zajednički dom, ali su uspeli da prevaziđu krizu i ponovo sve po starom. Za sada.

I Mateja Kežman nikako da izađe iz začaranog trougla. To što još uvek nije zvanično razveden od supruge Emilije s kojom ima troje dece, nije ga sprečilo da nedavno dobije još jednog sina, ali sa Marijom Perković. Njegova još uvek zakonita žena Emilija ne odustaje i potražuje polovinu bračne imovine, što je faktički sve što je stekao u životu, a on ne zna ni kud će, ni gde će. Fudbaler Nenad Jestrović uspeo sa suprugom Tamarom da prevaziđe mnoge probleme, pa i seks skandal i ucene u koje je bio upleten pre neku godinu, ali njihovom braku je odzvonilo kada se upoznao sa Mirjanom, kozmetičarkom koja bi sada da bude i pevačica.


- Nenad i ja se zabavljamo oko godinu dana, a počeli smo i da živimo zajedno. Imamo ozbiljne planove za budućnost. Lepo se slažem i sa njegovom decom koja nas često posećuju, a upoznala sam i njegovu bivšu suprugu, koja je prema meni veoma korektna - rekla je Mirjana i time potvrdila da su romansu započeli dok je fudbaler, bar na papiru, još uvek bio u braku.

Kratko trajalo: Selma i Dado Polumenta

Ipak, rekorder među poznatim ličnostima je Dado Polumenta koji se sa Selmom oženio na brzinu, još brže se pokajao, a potom i razveo posle samo pet meseci braka.

- Moj život je jako dinamičan i ljudima je teško da me prate, pa tako i bivšoj supruzi. Svestan sam da su ovakve stvari sastavni deo puta kojim idem, meni je karijera bitna, a ona podrazumeva nastupe širom sveta i druženje sa publikom. Nastavljam da živim svoj život, a sve ovo je jedno dodatno iskustvo za mene - rekao je Dado Polumenta posle razvoda. Tačku na brak, i to posle 17 godina, kako se priča na estradi, stavio je i Nenad Knežević Knez. Međutim, pevač o tome ne želi da kaže ni reč.
 

Slike kao dokaz

Kada se Elena Karaman Karić, ćerka Verice Rakočević, nedavno slikala na moru sama sa sinovima, odmah su krenuli tračevi da nešto ne štima u njenom braku sa sedam godina mlađim Jugoslavom Karićem. Brže-bolje Elena je uradila set slika sa suprugom i okačila ih na društvene mreže kako bi demantovala tračeve. E, sad ako nešto ne valja nikakve slike neće pomoći, ali to će se već saznati.

2024 © - Vesti online