Petak 26.07.2013.
21:40
mozzartsport.com

Anderleht kupio Luku Milivojevića!

 Luka Milivojević
 

Sve je završeno - Anderleht je doveo Luku Milivojevića (23). Posel šestočasovnih lekarskih pregleda u Briselu, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde potpisao je ugovor sa šampionom Belgije, kojim je predviđeno da na stadionu "Konstant van den Štok" ostane narednih pet godina, prenosi "Sportski žurnal".

Reprezentativac Srbije je sinoć odigrao poslednja četiri minuta za crveno-bele, u revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv IB Vestmaneje (0:0), ali se nije sa ostatkom ekipe vratio u Beograd već je doputovao u Brisel na konačan dogovor sa novim poslodavcima. Tokom dana saradnja je ozvaničena, a transfer je vredan tri miliona evra.

Od te sume neće sav novac pripasti crveno-belima, pošto na osnovu ranijeg dogovora, 25 procenata pripada Radu, prethodnom Milivojevićevom klubu, iz koga je na zimu 2012. stigao na "Marakanu". U međuvremenu je visoki Kragujevčanin postao jedan od nosilaca Zvezdine igre i stekao status reprezentativca Srbije (tri utakmice), a u Anderlehtu ga vide kao zamenu Lukasu Bilji, koji se preselio u Lacio. 

2024 © - Vesti online