Petak 26.07.2013.
13:49
Beta

Nikolić: Vojvodina još ne igra ni sa 50 posto mogućnosti

 Trener Vojvodine Marko Nikolić
 

"Cilj je da budemo sve bolji, a naravno da me raduje prolaz u naredno kolo i način na koji smo do njega došli. Dobar rad u pripremnom periodu daje rezultate. Ali, ništa još nismo uradili, prvenstvo nije ni počelo. U Evropi smo dobro počeli takmičenje i moramo tako da nastavimo", rekao je Nikolić.

Fudbaleri Vojvodine su se plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su sinoć u revanšu pobedili Honved u Budimpešti sa 3:1. U prvoj utakmici, prošlog četvrtka u Novom Sadu, Vojvodina je pobedila sa 2:0.

"Ostvarili smo četiri pobede u kvalifikacijama i zadovoljan sam. Ali, ekipa nije ni na 50 odsto potencijala, možemo još da napredujemo", istakao je Nikolić. 

On je ovog leta preuzeo ekipu Vojvodine, a zadovoljan je načinom na koji su igrači prihvatili njegov način rada. On je dodao i da ga raduje atmosfera u ekipi, kao i da nije bilo euforije posle sinoćnje pobede.

"U ekipi vlada zajedništvo, igrači se žrtvuju jedan za drugoga na terenu. Kada sam posle utakmice ušao u svlačionicu nije bilo euforije, već mir i tišina, samo normalan pozdrav posle svake pobede. Dobili smo potvrdu za dobar rad i to je recept za nastavak sezone", rekao je Nikolić. 

Vojvodina će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv turske ekipe Bursaspor. Prva utakmica na programu je 1. avgusta u Novom Sadu.

"Bursa je kvalitetan protivnik, dobro ćemo se spremiti. Maksimalno ih poštujemo, kao što je bio slučaj sa Hibernijansom i Honvedom. Poštujemo karijere njihovih igrača, novac koji je uprava uložila u tim, a kada sudija označi početak, na terenu ćemo biti koncentrisani i borbeni", naglasio je Nikolić.

2024 © - Vesti online