Petak 26.07.2013.
13:34
Beta

Srpske odbojkašice: Nadamo se najboljem

 

One će prvog vikenda, od 2. do 4. avgusta, igrati u Dominikanskoj Republici gde će im rivali, pored domaće ekipe, biti Češka i Portoriko. Tokom drugog vikenda Gran prija, od 9. do 11. avgusta, Srbija će igrati u Beogradu protiv Holandije, Alžira i SAD, dok će poslednjeg vikenda u kineskom Vuhanu, od 16. do 18. avgusta, igrati protiv domaće ekipe, Poljske i Argentine. Finalni turnir biće održan u japanskom gradu Saporu od 28. avgusta do 1. septembra.

Korektor reprezentacije Srbije Jovana Brakočević je rekla da njena ekipa uvek teži najboljim rezultatima.

"Daćemo sve od sebe da se nađemo među najboljima, sve ostalo je nebitno. Trudićemo se da pobedimo sve protivnike. Biće teško ako se plasiramo na završni turnir da se iz Japana vratimo u Evropu jer ćemo imati samo par dana pred EP, ali to ne može da bude alibi. Nećemo dozvoliti da nas išta poljulja".

Srednji bloker Nataša Krsmanović je istakla da ne razmišlja o završnom turniru Gran prija u Japanu.

"Ne razmišljam o završnom turniru, ali ako budemo dobro igrale rezultat neće izostati. Ići ćemo vikend po vikend, utakmicu po utakmicu".

Tehničar Maja Ognjenović je istakla da se nada najboljem i pored teškog rasporeda.

"Neće biti lako na Dominikanskoj Republici pošto ćemo igrati tri utakmice za tri dana. Imamo sreću što ćemo drugog vikenda igrati u Beogradu, ali već posle toga putujemo u Kinu, a možda i na završni turnir u Japan. Tako ćemo imati svega nekoliko dana pred početak EP. Ja se ipak nadam najboljem".

2024 © - Vesti online