Četvrtak 25.07.2013.
22:44
Beta

"Božović naslednik Đilasa i Šapića: Podjednako nesposoban"

Balša Božović

"Upućujući kritike Nebojši Stefanoviću, Božović zaboravlja kakve su udarce srpskom parlamentarizmu svojevremno zadali njegovi partijski drugovi. Ti udarci su se kretali od nasilnog oduzimanja mandata narodnim poslanicima, do glasanja na sednicama iz Bodruma", naveo je potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić.

Funkcioner Demokratske stranke i poslanik Balša Božović ocenio je danas da je u Srbiji, od kada je na vlasti Srpska napredna stranka, "jedino procvetao kriminal", a država zadužena za još četiri milijarde evra.

Aleksandar Jovičić je naveo da je pozitivna kritika dobra i poželjna, ali da je neozbiljno da o "moralnom stečaju" govori neko zbog koga je, po pisanju medija, iz DS-a isterano oko 1.400 članova.

"Božović se ne razlikuje od ostalih funkcionera DS-a koji nas optužuju za navodno 'obračunavanje sa političkim neistomišljenicima'. To govori baš u trenutku kada se u Nišu privode članovi SNS-a za koje se sumnja da su se ogrešili o zakone ove države. Moguće je da Božoviću smeta činjenica da iza svake korupcionaške afere u poslednjih pet godina stoji neki funkcioner DS", naveo je Jovičić.

2024 © - Vesti online