Četvrtak 25.07.2013.
21:27
BETA

Milivojević pet godina u Anderlehtu!

Napušta Marakanu: Luka Milivojević
 

Crvena zvezda nastavlja sezonu bez Luke Milivojevića! U trenucima dok je mladi vezista sedeo na klupi u meču protiv islandske Vestmaneje, iz Belgije su potvrdili da će on postati igrač Anderlehta. Ono o čemu se dugo spekulisalo, sada je dobilo i potvrdu: Zvezdin vezista će od naredne sezone nositi dres najtrofejnijeg kluba Belgije.
"Postigli smo dogovor sa rukovodstvom Crvene zvezde. Igrač zaista želi da dođe u Anderleht i sve smo dogovorili i sa njim“, rekao je direktor Anderlehta, Herman Van Holsbek.


Kako Mozzart Sport saznaje, Crvena zvezda je dobila ono što je tražila. Anderleht će na ime obeštećenja uplatiti tri miliona evra, ali poznato je da ceo iznos ne ide Crvenoj zvezdi, već da određeni procenti idu i Radu iz kojeg je Milivojević i došao. Milivojević će se sa Islanda uputiti ka Belgiji i sutra će biti na lekarskim pregledima u Briseslu, a biće promovisan dan kasnije kada Anderleht obeležava "Dan navijača.“ Milivojević će potpisati petogodišnji ugovor sa Anderlehtom. Makar je tako predviđeno.


U Belgiji ga najavljuju kao veliko pojačanje i jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi u tom uzrastu i na toj poziciji. Milivojević dolazi kao zamena za dugogodišnjeg kapitena Lukasa Bilju koji je juče i zvanično promovisan u novo pojačanje Lacija.

2024 © - Vesti online