Četvrtak 25.07.2013.
19:26 >> 20:09h
BETA

Jagodina časno pala u Kazanju!

Mogu da budu zadovoljni: Fudbaleri Jagodine
 

Jagodina je u revanšu u gostima izgubila sa 1:0 golom Karadeniza Gekdeniza u 52. minutu, dok je u prvoj utakmici prošle nedelje na svom terenu poražena sa 3:2.

Rubin će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa igrati protiv danskog Randersa.

Jagodina je u revanšu prva imala veliku priliku kada je Slaviša Stojanović prevario Sezara Navasa na levoj strani, golman domaćih je istrčao na njega, a napadač srpskog tima je dodao do Filipa Arsenijevića, koji je ispred sebe imao prazan gol, ali je izblokiran.

Rubin je ozbiljno zapretio u 21. minutu pošto je Hose Rondon ostao sam ispred golmana Anđelka Đuričića, ali je njegov šut sa 16 metara završio pored gola. Rubin je poveo kada je Rondon proigrao Vagisa Galjulina, koji je centrirao sa leve strane, a Gekdeniz udarcem glavom sa pet metara savladao Đuričića.

Jagodina je imala veliku priliku u 66. minutu preko Ivana Cvetkovića, ali je fudbaler gostiju šutirao preko gola iako je ostao sam na 11 metara.

Domaćin je do kraja utakmice imao nekoliko šansi da poveća prednost, ali je dobro branio golman gostiju Anđelko Đuričić. Srpski klub je utakmicu završio sa igračem manje, pošto je Duško Dukić isključen u trećem minutu sudijske nadoknade vremena zbog drugog žutog kartona.
 

2024 © - Vesti online