Četvrtak 25.07.2013.
17:50
Beta

DS: SNS na vlasti = novi dugovi i procvat kriminala

"Pljuvanje" se nastavlja, samo su zamenili uloge
 

U javnom pismu potpredsedniku SNS i predsedniku Skupštine Srbije Nebojši Stefanoviću, Božović je rekao da je vladajuća koalicija stvorila haos u finansijama i budžetu Srbije, da privreda stoji i da je još 40.000 ljudi ostalo bez posla, a da obrazovanje i zdravstvo nisu nikada bili u gorem stanju.

"Jedino je kriminal procvetao u Srbiji od kada Vi 'pošteno' vladate. Srbija je za manje od godinu dana pala u moralni i ekonomski stečaj, a Aleksandar Vučić je postao stečajni upravnik Srbije", ocenio je Božović.

Opisujući stanje u Srbiji tokom vlasti u kojoj je SNS najača stranka, Božović je rekao da se hapse politički neistomišljenici, a mediji bliski vlasti ucenjuju i političare, i akademike, i privrednike.

Božović je rekao i da predsednik Srbije Tomislav Nikolić amnestira kriminalce, ukida poternice i vraća u Srbiju Bogoljuba Karića.

"Stečajni upravnik (Aleksandar Vučić) za to vreme mesecima teroriše čitavu zemlju i svoje koalicione partnere besmislenom rekonstrukcijom Vlade u pokušaju da svu odgovornost prenese na nekolicinu ministara", ukazao je Božović.

2024 © - Vesti online