Četvrtak 25.07.2013.
13:15
BETA

Obradović: Želim titulu sa Partizanom!

Na lekarskim pregledima: Milan Obradović
 

"Očekujem da će i mojim doprinosom Partizan nastaviti sa uspesima. Sa ekipom sam obavio tri treninga, svaki početak je težak. Trudim se da uhvatim sve što se radi na treningu", rekao je Obradović novinarima na stadionu Partizana.

Obradović je do sada, u dva navrata neuspešno pregovarao sa Partizanom, ali je sada postignut dogovor.

"Ovo je treća-sreća. Na obostrano zadovoljstvo sam tu, u Beogradu i Partizanu", rekao je 35-godišnji Obradović.

Upitan da li je dolaskom u redove šampiona Srbije ostvario svoj dečački san, on je rekao da je došao da igra i da će se maksimalno truditi da pomogne Partizanu da osvoji sedmu uzastopnu titulu.

"Nisam došao da ostvarim dečački san, došao sam da igram, trudiću se maksimalno da doprinesem kako bi Partizan osvojio titulu", rekao je Obradović koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 26.

Na pitanje o sinoćnoj utakmici protiv Širaka, on je rekao da svakako nikome nije bilo prijatno na stadionu u Humskoj. Fudbaleri Partizana sinoć su se plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su eliminisali jermenski Širak
zahvaljujući postignutom golu u gostima. U prvoj utakmici prošle srede bilo je 1:1, dok je revanš u Humskoj završen bez golova.

"Nikome nije bilo prijatno, niko ne voli kada se tako odigra, ali se nadam da ćemo opet za dve nedelje sesti i razgovarati o nekom narednom protivniku. Mora još mnogo da se radi i igrači su svesni toga", rekao je on.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da od Obradovića očekuje da donese sigurnost i iskustvo u ekipu.

"Očekujem da će doneti ono što nam treba - iskustvo i sigurnost. On je fizički izuzetno spreman, testovi su pokazali da je na nivou premijerligaša. Očekujem da uz Sašu Ilića bude vođa na terenu", rekao je Nađ.

2024 © - Vesti online