Ranku i Dejanu za lakšu svakodnevicu

Uvek u mislima dobročinitelja: Dejan Milošević
 

Naravno i ovaj dar će biti podeljen na dva jednaka dela obojici njegovih štićenika, kojima je ovaj čovek dobrog srca odlučio da pomaže. Novac će, sigurni smo, dobro doći i Ranku, koji ga uglavnom troši na lekove, ali i bolesnom Dejanu, koji sa majkom Vesnom živi u neuslovnom stanu, bez struje i vode, a u koji su se pre više godina nelegalno uselili.
 

Imaće za lekove: Ranko Majstorović

Brojni su razlozi zbog kojih im ovaj divni čovek iz Nemačke šalje svoju podršku. Ipak, najveći su bolest i nemaština, koje im godinama ne daju mira. Pri tom, nema ni izgleda da će se to u budućnosti promeniti. Obojica često ističu da su u ovom dobrom čoveku stekli iskrenog prijatelja, koji o njima sa mnogo ljubavi i pažnje brine kao da im je rod, što im znači podjednako kao i novac, koji im svakog meseca šalje.
 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Reporteri "Vesti" će, naravno kao i do sada, uskoro posetiti Ranka Majstorovića i Dejana Miloševića, kako bi im priloge uručili i verno zabeležili slikom i rečju kako su, na šta će darove utrošiti, kao i reči zahvalnosti, koje će svom dobročinitelju uputiti.

2024 © - Vesti online